Downloads

[vc_text_separator title=”Officiële stukken” color=”green” style=”double” border_width=”2″][/vc_column][/vc_row][info_list position=”top” icon_bg_color=”#00aeef” icon_color=”#ffffff” font_size_icon=”30″ eg_br_width=”2″ connector_color=”#8ec344″][info_list_item list_title=”Verslag ALV 2019″ list_icon=”Defaults-check”]Het verslag van de Algemene LedenVergadering in 2019.

download het verslag (pdf)[/info_list_item][info_list_item list_title=”Bestuursverslag 2018″ list_icon=”Defaults-file-o”]Het bestuursverslag over juli t/m december 2018.

download het bestuursverslag (pdf)[/info_list_item][info_list_item list_title=”Begroting 2019″ list_icon=”Defaults-eur euro”]De begroting van onze vereniging voor het jaar 2019.

download de begroting (pdf)[/info_list_item][info_list_item list_title=”Statuten van de vereniging” list_icon=”Defaults-star”]De statuten van de Vereniging Bewust Eemland, zoals opgesteld in juni 2018.

download de statuten (pdf)[/info_list_item][/info_list][/vc_column][/vc_row][vc_text_separator title=”Banners voor op jouw website” color=”green” style=”double” border_width=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_column width=”1/2″]Draag je onze vereniging een warm hart toe en gun je álle bewuste ondernemers die je kent ook een leuk netwerk? Zet dan een banner van Bewust Eemland op jouw eigen website! Voeg aan de afbeelding een link naar de website zodat bezoekers direct de weg kunnen vinden naar ons netwerk. Dankjewel!!

Hoe voeg je een banner toe:
* Kies de banner die je het mooiste vindt, of die het beste op jouw website past. Klik erop, hij opent dan in een apart venster.
* Klik rechts op de afbeelding en sla de banner op.
* Voeg de banner toe aan jouw website, bijvoorbeeld in de footer of op de contact-pagina. Je kunt aan de afbeelding dan een link toevoegen: https://www.bewusteemland.nl.

Of: bekijk het filmpje![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery type=”image_grid” images=”21299,21298,21297,21296″][/vc_column][/vc_row]