EXCLUSIEF VOOR LEDEN: de Ondernemersdag op 8 februari

23 jan 2020 | Algemeen, Alleen leden

In een brainstorm over de wensen van de leden wat betreft thema-bijeenkomsten kwamen een aantal onderwerpen naar voren waarvan een flink aantal te maken hebben met zichtbaarheid. Gebruik van sociale media, teksten schrijven en PR & communicatie. We hebben besloten om deze onderwerpen te bundelen en een Ondernemersdag te organiseren met als thema ‘Zichtbaarheid’. 

In onze zoektocht naar een interessante spreker kwamen we uit bij Onica van Heusden, van Brand & Concept. Zij is een ras-ondernemer die een succesvolle fotograaf en business-coach is. Op 8 februari vertelt ze aan onze ondernemers hoe je kunt werken aan je zichtbaarheid en op welke manier je goede content kunt maken om jouw event of product te promoten.

Daarna gaan de deelnemers met de informatie van Onica praktisch aan de slag in 2 workshoprondes. Foto’s of een filmpje maken, schrijven of je website onder de loep nemen; er is een prachtig programma samengesteld.

Ben je lid van Bewust Eemland? Kom dan ook naar deze dag!

[/vc_column_text][vc_btn title=”Programma 8 februari” color=”green” size=”lg” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.bewusteemland.nl%2Fondernemersdag-8-februari-2020%2F|||”]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]