Het Kernteam komt één keer per maand bij elkaar en bewaakt de visie en missie van Bewust Eemland.

De financiële- en ledenadministratie wordt door 2 leden van het bestuur gedaan, met ondersteuning van vrijwilligers. Je kunt hen vragen stellen over je lidmaatschap via het e-mailadres info@bewusteemland.nl.

De werkgroep communicatie houdt zich bezig met social media, de website en nieuwsbrieven. De website wordt beheerd door een bestuurslid en voor technisch onderhoud door de webmaster. Stuur een bericht naar info@bewusteemland.nl voor vragen of ondersteuning.

De werkgroep programma organiseert de maandelijkse bijeenkomsten en activiteiten zoals het inspiratiefestival, workshops en wellicht een ledenreis. Ook de feestcommissie maakt deel uit van deze werkgroep.

De werkgroep Inspiratiefestival bereidt weer een bijzonder Inspiratiefestival voor in 2019. Vragen over het Inspiratiefestival? Mail naar info@inspiratiefestival.nl.

Monique van de Kamp-Schut is secretaris van Bewust Eemland: zij zorgt voor de uitnodigingen van de ledenbijeenkomsten en ondersteunt het kernteam.

De buddy is er wanneer je even je verhaal kwijt wilt of met iemand wil sparren. Hetgeen je bespreekt met de buddy is vertrouwelijk en blijft tussen jullie.