Inspiratiefestival 2019: 15 september in De Nieuwe Stad!

4 sep 2019 | Algemeen

Op 15 september 2019 vindt voor de 4e keer het Inspiratiefestival033 plaats. Dit keer op een verrassende plek: De Nieuwe Stad!

Er zal van alles te beleven zijn; je kunt workshops volgen, inspiratiesessies bijwonen, genieten van heerlijke massages, slenteren langs de vele kramen en genieten van de heerlijke hapjes en drankjes die te krijgen zijn.

De toegang tot het festival is gratis, je betaalt een bijdrage van € 10,00 wanneer je een workshop volgt of je aanmeldt voor een massage of sessie.

Meer informatie en een overzicht van de deelnemers vind je op de website van het festival. Hopelijk tot dan, we kijken ernaar uit om je te ontmoeten!


Ondernemersnetwerk Bewust Eemland zet zich in om Amersfoort en omstreken te inspireren tot bewust leven op het gebied van duurzaamheid, gezondheid, welzijn en persoonlijke groei. De ondernemers van Bewust Eemland werken allemaal vanuit de gedachte dat alles wat zij doen dienend kan zijn aan zowel mensen als dieren en de leefomgeving. En hoe zij dat doen delen zij graag met jou op het Inspiratiefestival. Tijdens het festival word je geïnspireerd om bewust te leven, kom het beleven!

“Wat een geweldig festival! Nooit geweten dat er zoveel ondernemers in de regio bezig zijn met duurzaamheid, persoonlijke ontwikkeling en gezondheid.”

Massages en individuele sessies
Net als voorgaande edities zullen er weer massages gegeven worden. Er worden verschillende vormen van massage aangeboden zodat je kennis kan maken met een massagevorm die het best bij je past. Wil je genieten van een massage kom dan op tijd om je in te schrijven op het massageschema. VOL-IS-VOL. Inschrijven voor een individuele sessie kan ook ter plekke, bij de tipi. Je bent van harte welkom!

Standhouders
Er zijn veel kramen met interessante producten en diensten van ondernemingen uit Eemland. Kijk op de pagina met deelnemers welke bedrijven zich deze dag presenteren.

Workshops
Er is een gevarieerd aanbod aan workshops. Kijk op de pagina deelnemers wie er een workshop geeft. Op de pagina programma zullen de tijden van de workshops vermeld worden. Inschrijven voor de workshops kan vanaf 10 uur bij de Informatiestand op het festivalterrein.