Ondernemersvaardighedendag verplaatst naar 5 juni

20 jan 2021 | Algemeen

Met pijn in ons hart hebben we een andere datum gekozen voor de Ondernemersvaardighedendag. We gaan er een mooie dag van maken; er zijn een aantal heel mooie workshops die je kunt volgen en een heel interessante opening met Owen de Vries

De volgende workshops weten we al zeker:

Video’s maken met je telefoon
“In mijn workshop leer ik de deelnemers de basis van zelf een video maken voor op internet. Ik geef ze 6 tips voor de beste video-opnames (zonder beginnersfouten), en vertel hoe je de inhoud van een video zo maakt dat mensen graag naar de video kijken en ik geef ze tips voor handige apps. Daarnaast ga ik de deelnemers vragen meteen een korte video op te nemen en daar geef ik dan feedback op.”
Elisabeth Griffioen – De Videovakvrouw

Jouw kapstok voor een waarde(n)vol 2021
“Vanuit jouw missie, jouw droom gaan we aan de slag met het maken van een plan waar jij wel blij van wordt. Een plan dat een kapstok is voor de keuzes die je moet maken. Dat je helpt om te focussen op die activiteiten waar jij energie van krijgt, die bijdragen aan jouw uiteindelijke doel én die zorgen voor een gezonde financiële basis.”
Judith van Barlingen – Cijfers met betekenis

Het archetype van jouw bedrijf
“Als ZZP-er ga je er als ondernemer helemaal voor. Je brengt jouw hele ziel en zaligheid mee in je bedrijf, wanneer je van jouw passie je werk hebt gemaakt. Het betekent ook, dat je (onbewust) een archetype inzet in jouw bedrijf. Welk(e) archetype(n) zet jij in en hoe kan je dat helpen bij jouw zichtbaarheid?”
Jolanda Sieders – StilleWateren

Ben jij er ook bij? Log in en koop jouw kaartje.