Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Ik ben Jeanette Gobius du Sart, Life & Soul Coach en Reikibehandelaar in combinatie met het geven van massage. Een holistische benadering, waarbij lichaam en geest constant met elkaar in verbinding staan. Coachen op hoofd, hart en een vleugje ziel. Mijn grootste passie is om mensen inzicht te geven waar hun hart blij van wordt en zijn of haar zielenpad te gaan volgen. Je kan de ziel als een tomtom zien, een navigatiesysteem van jouw levenspad. Tijdens mijn coaching ga ik samen met de coachee op zoek naar hetgeen zijn of haar Tomtom aangeeft. Samen in meditatie gaan en in die stilte de juiste vragen te stellen, wie ben jij, wat is jouw zijn?

Mijn praktijk en ikzelf zijn nog volop in ontwikkeling. Ik hou van blogs schrijven en deze op mijn site te plaatsen. Mooie teksten te zoeken en te delen met mijn volgers. Nog zoekende naar de vorm van deze blogs en vooral de frequentie om deze te plaatsen. Het is een mooi en gestaag proces waar in ik steeds meer leer.

Daarnaast ben ik gek op leren en nieuwe informatie. Ik blijf mezelf ontwikkelen als coach en ben reuze nieuwsgierig naar alle tools die je als coach kan inzetten.

Meer weten? Neem contact op met mij, www.carnelianreiki.nl.