De ondernemer
Contactpersoon
Yolande van Wijk
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Ondernemende mensen weer in contact brengen met hun bevlogenheid zodat ze vandaaruit ook weer anderen kunnen inspireren.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Door bewust stil te staan bij wat ik doe, met wie ik samenwerk en welke middelen ik inzet.
Mensen met een goed idee voor maatschappelijke verandering kunnen gratis met mij sparren zodat ze dit idee ook verder in de wereld kunnen gaan zetten.

Welke wijsheid wil je delen?

Begin bij jezelf en eindig niet bij jezelf

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Voor leiders en ondernemers die hun bevlogenheid kwijt zijn en weten dat ze alleen niet verder komen.

Zie mij als een reisleider. Iemand die de weg al eerder verkend heeft en die open staat voor alles wat zich aandient. Mijn reistas is goed gevuld. Ik heb ruim 25 jaar ervaring als ondernemer en coach al een tijd ondernemers en leiders. Mijn hulpbronnen zijn humor, verbinding en prikkelende vragen. Bij mij kan je terecht met vragen die betrekking hebben op jouw functioneren in de buitenwereld en jouw binnenwereld. Hierbij bewandelen wij jouw heden, verleden en toekomst.

Ik gebruik het liefst werkvormen die mij het meest geraakt hebben zoals creativiteit, beweging, meditatie, visualisatie.

En omdat er al genoeg moet in jouw leven, speelt jouw innerlijke reis zich af op heerlijke plekken in Nederland en daarbuiten.

Natuurlijk moet het wel eerst klikken. En dat begint met een klik op het contactformulier of een telefoontje (06-20000836) voor een kennismaking.