De ondernemer
Contactpersoon
Marjon van Opijnen
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Het Embodiment Lab is een plek waar je het contact met je lijf kunt (her)ontdekken en weer leert luisteren naar de kracht en wijsheid van je lichaam.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Pas als we onszelf helemaal omarmen kunnen we een duurzame wereld buiten ons creëren.

Welke wijsheid wil je delen?

De wijsheid van ons lichaam en hoe ons lichaam een kompas is

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Ik geloof dat ons lichaam de fysieke expressie is van onze emoties, onze gedachten, en ook van onze essentie, onze bron van inspiratie en creativiteit. Ons lichaam is ons vehikel om te doen wat we te doen hebben. Het is een enorme bron van wijsheid, het is altijd in het moment en ongecensureerd in wat het laat zien. Onze adem is onze belangrijkste levensader.

Ik heb het Embodiment Lab opgericht als plek om onze relatie met ons lijf, onze beweging en onze adem te her-inneren. In individuele sessies, workshops en trainingen ondersteun ik mensen terugkerende patronen, overtuigingen en blokkades ontrafelen. Zodat het leven weer vol omarmt en vrijuit geleefd mag worden. Ik werk lichaamsgericht met dat wat zich in het moment laat zien, een belangrijke ingang die ik gebruik is de adem. Zoals we ademen zo leven we, zoals we leven zo bewegen we.

Organisaties ondersteun ik de flow weer vrij te laten stromen en samenwerking in teams te versterken. Ik werk met teams, maar ook met individuen rondom persoonlijk leiderschap.

Daarnaast ben ik als docente verbonden aan verschillende universiteiten en HBO’s. Ik geef les in o.a. systeem denken, leiderschap en integraal verantwoord ondernemen. Vanuit mijn passie voor ons lijf, zoek ik ook naar nieuwe didactische vormen voorbij het cognitieve. Ik streef er naar in het leren de hele mens aan te spreken, zowel te denken, als te voelen en te handelen.