De ondernemer
Contactpersoon
Immanuel Baan
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Ik doe mijn werk met toewijding en zoek graag buiten de gebaande paden naar onbekende mogelijkheden en duurzame alternatieven zoals een rouwbakfiets, graszoden opbaring of een afscheid in de buitenlucht om een passend afscheid mogelijk te maken.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Ik ben altijd op zoek naar innovatieve ontwikkelingen om onze laatste reis die wij als mens maken een neutrale ecologische afdruk te laten hebben. Nieuwe initiatieven bieden steeds meer mogelijkheden voor een duurzaam afscheid.

Welke wijsheid wil je delen?

Met liefdevolle aandacht, voor de mens, voor elkaar en voor de wereld om ons heen, kunnen we de wereld een beetje mooier achterlaten met ons sterven.

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Met liefdevolle aandacht begeleid ik naasten rond het overlijden van hun dierbare. Tijd en aandacht zijn cruciale aspecten die belangrijk zijn in deze periode. Er is voldoende tijd om stil te staan bij verdriet, boosheid, hoop en liefde. Er is ruimte voor alle wensen die de betrokkenen hebben rond het afscheid.

Door een waardevolle invulling te geven in de dagen tussen het overlijden en de uitvaart, ontstaat er een sfeer die helend is voor de naaste familie en vrienden. Blijvende dierbare herinneringen kunnen helpen om het verdriet van het afscheid in de daaropvolgende dagen, weken, maanden en jaren te dragen.

Door de begeleiding en praktische voorbereiding voor de uitvaart ontstaat er ruimte bij de naasten om de inhoudelijke invulling en beleving van het afscheid te laten ontstaan en ervaren.

De laatste verzorging en opbaring van de overledene en alle handelingen die plaatsvinden rond het overlijden en het afscheid kunnen naar wens, en samen met de familie en vrienden, worden ingevuld. Zo ontstaan er rituele en dierbare momenten van afscheid die een diepe indruk achterlaten.