De ondernemer
Contactpersoon
Carla Pleijers
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Massage is aanraken, aanraken is een levensbehoefte.
Massage versterkt de verbinding tussen hoofd en hart.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Zorg, tijd en aandacht hebben voor wat je doet. Voor jezelf, de andere en de wereld. Natuurlijke en eerlijke producten gebruiken.

Welke wijsheid wil je delen?

Alles wat je aandacht geeft groeit!

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

 

Mazzaze is sinds 2007 hèt adres voor ontspanningsmassages. Voor individuele massages, workshops, trainingen, weekenden en opleiding.

Massage bij Mazzaze is een aanraking op maat, zacht, zorg en zalig om optimaal te ontspannen.

Persoonlijke aandacht, veiligheid en respect zijn belangrijke uitgangspunten.

Mazzaze is gevestigd in Leusden (salon), actief in de regio en in Havelte (weekenden en opleiding) en de Belgische Ardennen bij VakantieAnders.

Massage

Mazzaze biedt een grote verscheidenheid aan ontspannings- en wellnessmassages. Massage is aanraken en geraakt worden. Aanraking is een primaire levensbehoefte.  Mazzaze biedt individuele massages om tot een optimale ontspanning te komen.

Opleiding

Bij Mazzaze kun je de opleiding tot Mazzaze masseur volgen. Na het doorlopen van de  opleiding van weekenden, een ‘special’ weekend , de workshops dynamische massage en twee cursusdagen heb je een variatie aan handvatten om goede persoonlijke massage’s te geven. Gedurende de opleiding moet je twee supervisie massage doen.

Workshops

Mazzaze verzorgt verschillende workshops waarin je HotStone massage, dynamische massage of LomiLomi massage kunt leren geven.

Reizen

Zomermassage reis naar Belgische Ardennen
Body en Mind reis naar Spanje