De ondernemer
Contactpersoon
Rina de Vries
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Mensen verder helpen door ze ruimte en nieuwe energie te geven.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Door samen op zoek te gaan naar oplossingen. Een positieve impact hebben op het bewegen en handelen van een ander geeft me energie.

Welke wijsheid wil je delen?

Iedereen is anders en dat mag.

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Als triggerpointcoach maak ik samen met de cliënt een keuze voor de in te zetten behandeling waarbij ik mijn technieken combineer. Een behandeling is altijd gericht op doorbreken van routine in bewegen, houding of gewoontes. Ik ben ervan overtuigd dat vrijer bewegen, pijnvermindering geeft en stressverlagend is.

NEXT TO ME’ IS LETTERLIJK EN FIGUURLIJK BEDOELD; ALLEEN SAMEN KUN JE EEN DOEL BEREIKEN´

TRIGGERPOINT MASSAGE

Neuromusculaire triggerpoint NMTrp kortweg triggerpoint, is de naam voor een lokale verkramping in het spierweefsel. Deze ‘spierknoop’ veroorzaakt pijn, tintelingen of gevoelloosheid. Ze ontstaan vaak als gevolg van een of andere vorm van overbelasting of ongunstig gebruik van de spieren/het bewegingsapparaat, denk aan:

  • herhaaldelijk uitvoeren van dezelfde beweging;
  • langdurig statisch aanspannen, zoals zitten met opgetrokken schouders;
  • korte zware inspanning, bijvoorbeeld tillen, sporten;
  • verkeerde houding;
  • stress.

Gevolgen van triggerpoints kunnen zijn:

stijfheid van nek en schouders, tenniselleboog, achillespeesklachten, hoofdpijn en brandende pijn in armen, benen en romp.

Locatie?

Mijn praktijk bevind zich in de Nieuwe Stad. Een rustige plek met een prettige ambiance en toch dicht bij het centrum van Amersfoort op een steenworp afstand van het Eemplein. De Nieuwe Stad, ingang aan de zijde van de Brabantsestraat 17, Amersfoort.

Welkom! Rina