De ondernemer
Contactpersoon
Sandra Barth
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Ik help je op weg naar een leven vol creatieve flow en energie. Met workshops en coaching voor als je een nieuwe richting aan je leven wilt geven. Ik maak o.a. gebruik van creatieve technieken.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

In mijn bedrijf help ik vrouwen een nieuwe richting in hun leven uit te stippelen, zodat zij weer zelfverzekerd en verbonden met henzelf hun leven verder kunnen oppakken.

Welke wijsheid wil je delen?

Je bent een mooi mens, die er mag zijn. In jou ligt een schat verborgen, die je de wereld kunt schenken. Je hoeft hem alleen te vinden.

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf


Al sinds mijn jeugd brengen schilderen en tekenen mijn creatieve stroom op gang en ik deel dat graag met anderen. Ik gun iedereen een leven in een creatieve flow vol energie. Daarom startte ik Coach Atelier Nieuwe Horizon, waar ik coaching aanbied met creatieve werkvormen en workshops. Ik richt mij op mensen die door omstandigheden een nieuwe richting aan hun leven moeten geven. Daarbij spelen vaak burn out en depressie een rol. Thema’s die hierbij spelen zijn opkomen voor jezelf, zelfvertrouwen, energie opbouwen en innerlijke rust vinden. En uiteraard je nieuwe richting bepalen en daaraan werken.

Mijn ervaring breng ik samen

Als organisatieontwikkelaar heb ik de afgelopen tien jaar managers, medewerkers, moeders, jongeren, ondernemers en teams gecoacht. Onderdeel van mijn opleiding waren o.a. HBO Coaching, NLP Foundation en management development/persoonlijk leiderschap. Naast mijn werk heb ik altijd een passie voor persoonlijke ontwikkeling en spiritualiteit gehad. Ik begeleide tien jaar een vrouwengroep en gaf een aantal jaar de training leven en werken met de seizoenen. Al deze ervaring breng ik nu bij elkaar in Coach Atelier Nieuwe Horizon. Naast het coachen organiseer ik workshops en omdat ik het leuk vind om samen met anderen te schilderen, – want dat brengt inspiratie en creativiteit op gang – organiseer ik wekelijks een online open atelier.

Je toekomst is nog niet bepaald

Ik heb gekozen voor de naam Nieuwe Horizon omdat we vaak denken dat de horizon, de toekomst die voor ons ligt, al bepaald is, o.a. door keuzes uit het verleden. Maar je kunt deze horizon, je perspectief veranderen. Al is het maar met kleine stapjes of je mindset te veranderen. Ik wandel graag met je mee om jouw weg te ontdekken naar een nieuwe horizon.