De ondernemer
Contactpersoon
Monique van de Kamp-Schut
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Een fijne plek waar je kan werken, trainen en coachen, maar ook waar je je kan verbinden met andere ondernemers om samen te werken, van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Flexplekken worden tegen sociaal kapitaal beschikbaar gesteld.
Mensen die werkzoekend zijn of re-integreren krijgen als vrijwilliger (loopbaan)coaching.
Organisaties met een maatschappelijk doel betalen minder voor vergaderruimte.

Welke wijsheid wil je delen?

Als je ontspannen werkt en keuzes maakt vanuit je hart dan ontstaan er altijd weer mogelijkheden die bij jou passen.

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Peer! staat voor samen sterk door middel van samenwerken, samen delen inclusief duurzaamheid waardoor een Win-Win situatie ontstaat op alle gebieden. Hierdoor ontstaat een gedreven community van ZZP’ers die elkaar en bedrijven in de omgeving dienstbaar zijn aan de hand van flexwerkplekken, vergader-, trainingszalen, coach-, workshopruimten, ondersteuning en advies.

De community van Peer!

Bij Peer! helpen we elkaar een stapje verder. We zijn een open community, waar elk bedrijf en/of zelfstandig professional aan deel kan nemen. De community vormt de ziel van de organisatie. Mensen die zich verbinden en met plezier, ontspannen kunnen werken in een omgeving waar mensen bereid zijn elkaar verder te helpen – hoe klein ook. Werk bestaat niet alleen maar uit positieve ervaringen maar ook de minder leuke ervaringen kunnen delen, geeft lucht. De verhuur van vergaderruimte is het ‘vehikel’ dat dit alles faciliteert. Het is onze overtuiging dat mensen die met bezieling hun werk doen dit ook in de (hun) wereld uitdragen.

Sociaal en monetair kapitaal

De werkplekken betaal je met sociaal kapitaal. Bij sociaal kapitaal kun je denken aan het delen van updates van Peer! op social media, je kennis en/of verhaal in de community te vertellen, een relatie in je netwerk attenderen op Peer! of andere aanwezige zzp’ers verder helpen als zij een vraag hebben op jouw kennisgebied. De vergaderzalen, trainingen, ondersteuning en advies betaal je met monetair kapitaal.

Kennismaken?

Kom gerust eens langs om kennis te maken en uit te proberen of je het prettig vindt om op onze locatie te werken. We hebben een workspace waar je in stilte kunt werken en een koffiecorner, waar je kunt samenwerken of met iemand afspreken. En wie weet, heb je wel een onverwacht relevante ontmoeting!

Graag tot ziens bij Peer!
Mirjam Gaasterland