De ondernemer
Contactpersoon
Enske Kobes-Gerbrandy
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Praktijk Natural Touch wil mensen middels aanraking en/of in de natuur weer dichter bij zichzelf brengen, waardoor zij uit hun hoofd terug in hun lijf kunnen komen. Dat geeft ruimte, rust en brengt hen weer meer in contact met hun innerlijk weten.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Praktijk Natural Touch wil mensen een moment stil laten staan om te voelen hoe het werkelijk met hen gaat, ze wijzen op de schoonheid van de natuur, heeft zonnepanelen op het dak liggen en werkt met zoveel mogelijk natuurlijke materialen.

Welke wijsheid wil je delen?

“Kijk diep in de natuur en dan zal je alles beter begrijpen” (Einstein)

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

De kracht van massage

Aanraking behoort tot een van de basisbehoeften van de mens en massage is al zo oud als de mensheid zelf! Eigenlijk hoort massage thuis in de preventieve gezondheidszorg. Tijdens een massage voel jij meestal pas echt goed hoe het lichamelijk en geestelijk met jou is gesteld. Bovendien kan het lichaam door een massage ontspannen, waardoor eventuele blokkades los kunnen komen. Het haalt jou uit jouw hoofd en brengt jou terug in jouw lijf wat rust en ruimte geeft!

Op een prachtige plek in het buitengebied van Leusden-Zuid bied ik verschillende vormen van massages aan zoals holistische massage en holistic pulsing.

Puur natuur

Daarnaast kan de behoefte bestaan om over iets in het leven meer helderheid te krijgen. Vragen als “ik wil iets anders qua werk, maar ik heb geen idee wat”, “wat zijn nou toch mijn kwaliteiten?” of “ik wil een nieuwe stap maken, maar ik durf niet!” kunnen jou bezig houden. Dan kan een natuurcoachsessie heel prettig zijn. De natuur is zo puur en geeft jou sneller antwoorden dan jij met jouw hoofd kan bedenken! Vanuit mijn praktijk lopen wij zo de mooie bossen in van Stichting de Boom.

Je bent van harte welkom in mijn Praktijk Natural Touch voor Massage, Bewustwording en Natuurcoaching!

Enske Kobes-Gerbrandy