De ondernemer
Contactpersoon
Renate Breuls
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Mijn missie is om vrede in de wereld te creëren door hooggevoelige vrouwen naar flow en hun missie, vrije zelfexpressie en hun gewenste situaties te leiden. Zodat ze schitteren in hun wijze liefdevolle feminieme natuur, leiderschap en voorbeeld.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

In alles wat ik doe overweeg ik: dient dit zowel mij als het grote geheel, waarin ik keuzes maak voor duurzaamheid en constructief bijdragen.

Welke wijsheid wil je delen?

Helderheid in voelen en weten, expertise in lichaamsbewustzijn, systemisch- en energetisch werk, verbindende communicatie, sociotherapeut en leraar.

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Ik ben transformatie- en vrouwencoach en geef  begeleiding, opstellingen en programma’s voor vrouwen die vanuit feminien leiderschap willen leven door hun zielsroep en hartsverlangens vorm te geven. 

Ik help je jouw heldere weten en hartsverlangens te vertrouwen en met de juiste mindset en zelfvertrouwen te doen en te creëren waarvoor je geboren bent. Of gewoon waar jij zin in hebt. Finetunen totdat jij voelt dat ‘het klopt’, zodat jij je mooiste leven leeft. Dit geeft ultieme levensvervulling, geluk, plezier, ontspanning, vitaliteit en levenslust en je trekt aan wat je wilt in je leven. Ook ben je een baken van rust en inspiratie. Je biedt op een natuurlijke manier als vanzelf hulp en je ultieme meerwaarde en wijsheid voor de mensen om je heen en voor de wereld. Puur door te zijn wie je bent en omdat je je je vrij voelt te doen wat dienend is en klopt.Zo voeg je waarachtigheid, liefde, integriteit, moed, en ongekende creativiteit toe aan deze samenleving met een grote nood aan verbinding, liefde en hartgedragen leiderschap.

Wat biedt mijn begeleiding bij jou, jouw team, gezin, relatie of organisatie? 

Ik leer je jouw wijsheid en intuïtie aan te boren en je lichaamsbewustzijn en emoties als kompas voor keuzes in het leven te herkennen en te volgen. Zo leer je te onderscheiden wat je verlangens en behoeften zijn, los van wat anderen van je willen of hoe je door je opvoeding en sociale omgeving geconditioneerd bent.

Daarin kunnen vrouwen elkaars steun gebruiken. Schouder aan schouder, hand in hand. Daarom breng ik vrouwen bij elkaar om elkaar te bekrachtigen, spiegelen, successen te vieren en om met en van elkaar te leren. Hooggevoelige, overprikkelde of gescheiden vrouwen met de zorg voor kinderen, inkomen en ouders bij mij op de goede plek.

Ik begeleid persoonlijk, in exclusieve kleine, of grotere groepen, retraites en visionquests.  In en rond Amersfoort, in de natuur, in mijn ruimte en bij jou op het werk of online.