De ondernemer
Contactpersoon
Renate Breuls
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Mijn missie is om vrede in de wereld te creëren door hooggevoelige vrouwen naar flow en hun missie, vrije zelfexpressie en hun gewenste situaties te leiden. Zodat ze schitteren in hun wijze liefdevolle feminieme natuur, leiderschap en voorbeeld.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

In alles wat ik doe overweeg ik: dient dit zowel mij als het grote geheel, waarin ik keuzes maak voor duurzaamheid en constructief bijdragen.

Welke wijsheid wil je delen?

Helderheid in voelen en weten, expertise in lichaamsbewustzijn, systemisch- en energetisch werk, verbindende communicatie, sociotherapeut en leraar.

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Ik begeleid vrouwen die vanuit hun zielsbestemming en feminien leiderschap hun leven en roeping vorm willen geven. Als je vanuit je ziel leeft, is dat automatisch goed voor het grote geheel, de wereld. Zo voeg je waarachtigheid, liefde, integriteit, moed, en ongekende creativiteit toe aan een masculien ingerichte samenleving in transitie.

Als jij je gelukkig voelt en lekker geniet van wie je bent, kunt en doet, dan heb je een werking zonder hard te werken. Vanuit die ontspanning weet en voel je helder wat je te doen staat in de grote en kleine dingen van het leven. Je geeft daar liefdevol, krachtig, en stralend met heldere doelen en concrete stappen vorm aan. Je gáát, omdat je je zeker voelt en omdat je wéét dat wat je doet, positief bijdraagt aan zowel je eigen geluk en groei, als dat van je team, je collega’s, je kinderen, relaties, de wereld. Zo voeg je wijsheid, liefde en ongekende creativiteit toe aan je leven of een samenwerking. Ook temidden van andere meningen en een wereld die uit balans en in transitie is.

Daarin kunnen vrouwen elkaars steun gebruiken. Schouder aan schouder, hand in hand. Daarom breng ik vrouwen bij elkaar om elkaar te bekrachtigen, spiegelen, successen te vieren en om met en van elkaar te leren in vallen, opstaan en weer doorgaan.

Wat biedt mijn begeleiding bij jou, jouw team, gezin, relatie of organisatie?

In het bijzonder zijn hooggevoelige, overprikkelde of gescheiden vrouwen met de zorg voor kinderen, inkomen en ouders bij mij op de goede plek. Ik heb hier mijn eigen ervaringen in gehad. Door mijn helder voelen- en helder weten onderscheid ik wat essentie is en wat aangeleerd. Ik leer je gevoelens, emoties, lichaams- en energetisch bewustzijn te gebruiken als navigatie door het leven en leer je op te lossen wat je tegenhoudt.

Ik begeleid persoonlijk, in exclusieve kleine, of grotere groepen, fysiek en online. Ik begeleid retraites en visionquests voor vrouwen. In werk rond Amersfoort, in de natuur en bij jou op het werk.