De ondernemer
Contactpersoon
Magda Bannink
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Een Samenspel Natuurlijk mogelijk maken tussen lichaam, ziel en geest en vandaaruit leven in een Natuurlijk Wij samenleving!
LoveSpirit verspreiden samen met mijn zakelijk en liefdespartner.
Onze samenwerking heet LoveSpirit Partners.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Alle coachings, mijn begeleiden, de trainingen en de ceremonien zijn gericht op het verruimen van ons bewustzijn en op een werken en leven vanuit ons hart en ziel.

Welke wijsheid wil je delen?

Hoe een zinderend leven te leven vanuit een natuurlijk samenspel tussen lijf, geest en ziel.

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Natuurcoaching & -healing, Trainingen en  Natuurbelevingen

Lijfwerk, energetisch & intuitief coachen,

Traumarelease met de eigen Naturehealing methode

 

De wereld buiten jou, spiegelt de wereld in jou!

Volg jij je hart? In je werk, op school en in de rest van je leven? Realiseer jij je dromen en doelen? Of zou je dit graag willen, maar lukt het je niet om echt jouw weg te gaan. Of je nu wel of niet op de weg van je hartenwens zit; Uit balans zijn we allemaal wel eens.  Of we ervaren stress en raken gespannen vanwege de uitdagingen en problemen die je op je weg tegenkomt.

Word je dan bewust van je eigen waarden, talenten, behoeften en overtuigingen. En ontdek in en met de/onze ware natuur je eigen oplossingen. Vanuit het principe “zo binnen zo buiten” vind je deze vaak verrassend eenvoudig. Dus …

Loop jouw eigen pad, het pad van ‘de levenskunstenaar’.  Kan je daar af en toe wel wat hulp bij gebruiken? Dan loop ik graag een tijdje met jou mee.

Van Stress naar Levensles

Heb jij behoefte om weer op te laden? Wil je graag meer energie ervaren en in balans blijven? Gun je dat ook jouw team met collega’s op je werk? De natuur geeft rust, ruimte en energie. Ervaar het zelf. Geef jezelf of je team op.

Van ‘Ja maar’ naar levenskunstenaar

Wil je voluit genieten van het leven en een stevige basis van tevredenheid kunnen ervaren, ook als het even niet zo makkelijk gaat? Ervaar in de natuur hoe jij zelf je obstakels kunt ombuigen naar nieuwe mogelijkheden.

Van bomvol naar zinvol leven

Wil je leven en werken vanuit je hart en waarde toevoegen? Als individu in je relaties, maar ook in een het samenspel met collega’s op je werk? In deze sessies gaan we onze verbinding met de natuur, jezelf en de leefomgeving versterken.