De ondernemer
Contactpersoon
Saskia Bakker
Wat is de missie van jouw bedrijf?

πŸ’– Leren kiezen voor jezelf en je grenzen bewaken zonder schuldgevoel of knoop in je buik. Weer lekker in je vel, een stil hoofd, een gezond stresslevel en een fijne dosis energie.
No-nonsense, liefdevol Γ©n met een schop onder je kont indien nodig.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

πŸ’– Alles is één en met elkaar verbonden. Een combi van lichaamswerk, coaching en energiewerk.

βœ… Download gratis 3 praktische tips ‘van overprikkeld, gestresst en vermoeid naar ontspannend, energiek en rust’ http://www.sassense.nl/gratis-e-book

Welke wijsheid wil je delen?

πŸ’– be strong enough to stand alone,
smart enough to know when you need help
and brave enough to ask for it

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

βœ… Dit is wat je wilt: rust, ontspanning, tijd voor jezelf, minder moeten, het gevoel van keuze hebben en niet meer geleefd worden. Een gezonde balans. O ja, en een lijf dat weer soepel en pijnvrij aanvoelt.

βœ… Je herkent je in: teveel en te lang stress, dat gevoel van al dat moeten, het elke keer weer jezelf ‘ja’ horen zeggen, terwijl je een ‘nee’ voelt, altijd klaarstaan voor een ander, het blijvende vermoeide gevoel, een overladen hoofd, en dat interne stemmetje dat steeds roept dat je je niet zo moet aanstellen, want je hebt toch hartstikke goed? En je bent daar he-le-maal klaar mee.

βœ…Je voelt ‘het moet anders’. Je weet ‘het is tijd om in mezelf te gaan investeren’. Je bent bereid te springen in het onbekende, ook als dit soms een confronterend en pijnlijk gevoel kan geven. Je hebt zelfreflectie en durft in de spiegels te kijken, die jou op liefdevolle wijze kunnen worden voorgehouden.

Review: ‘… Ik kampte met lichamelijke klachten en was vooral op zoek naar rust in lichaam en geest en ook acceptatie. Accepteren dat ik veranderd ben en ik ook niet meer terug wil naar de β€˜oude’ ik. Saskia heeft mij geholpen moeilijke situaties uit het verleden een plekje te kunnen geven en hier meer rust bij te ervaren. Ook heb ik geleerd beter naar mijn gevoel te luisteren en te luisteren naar mijn innerlijke stem. Wat ik een meerwaarde vind is dat Saskia verschillende methodes toepast en elke keer sta ik weer versteld van het resultaat.

Saskia helpt mij op verschillende vlakken en ik kan met alles bij haar terecht, dit geeft een heel vertrouwd gevoel. Saskia weet daar te komen waar ik zelf met mijn gevoel niet altijd bij kan komen, heel bijzonder…’Β 

Klik hier voor meer reviews.

βœ…doe mee met de gratis 3 daagse videotraining ‘van gestrest naar ontspannen in hoofd en lijf’

of

βœ… meld je meteen aan voor een gratis coachingsessie waarin ik met je meekijk in jouw situatie en je minimaal twee waardevolle en direct toepasbare tips geef.