De ondernemer
Contactpersoon
Mirjam Bossink, intuïtief creatief natuurcoach
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Mijn Missie én grote PASSIE is mensen te helpen om ‘het Onbewuste bewust te maken’ dmv de spiegelwerking van de natuur, in combinatie met creatieve werkvormen.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Ik breng bewust ondernemen in de praktijk door héél BEWUST te voelen waar ik blij van word en energie van krijg en waarvan niet. Ik volg hierbij in alles wat ik doe het ‘to Feel’ principe als leidraad in plaats van ‘to Do’.

Welke wijsheid wil je delen?

ALLES is al aanwezig, je hoeft je daar alleen maar voor open te stellen en bewust van te worden en dan openbaart het zich “vanzelf” ……

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

SPIEGELING, Intuïtieve en Creatieve Natuurcoaching

Na 12 jaar met veel plezier mijn zelf ontwikkelde Opleiding Intuïtieve en Creatieve Natuurcoaching te hebben gegeven aan mensen die natuurcoach wilden worden, richt ik mij nu vooral op “particulieren” die geïnteresseerd zijn in persoonlijke groei- en ontwikkeling, middels het spiegelen aan de combinatie ‘natuur en creativiteit’.

Het is mijn PASSIE om ‘het Onbewuste bewust te maken’, zowel ten aanzien van mijzelf en mijn eigen procesgang door het leven, als om ook anderen daarin mee te nemen.

Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open als je ontdekt hoe je in die creatieve natuurspiegel kunt kijken om intuïtief antwoorden en inzichten te ontdekken die in je diepere onbewuste lagen verborgen liggen.

Een van mijn actuele aktiviteiten is de CREATIEVE VROUWEN KRACHTCIRKEL voor (hoog)gevoelige zelfbewuste vrouwen.
Het is een feestje om onder gelijkgestemde vrouwen te zijn en op een creatieve manier in contact te komen met je Eigen Natuur én alle Wijsheid die in jeZelf ligt opgeslagen. Je hoeft er alléén maar contact mee te maken!
Ik voel me steeds weer zó blij en vervuld als ik daaraan mijn steentje bij kan dragen!

Kijk op de agenda van de website www.spiegeling.net voor het actuele aanbod of stuur een mailtje naar info@spiegeling.net. Je bent van HARTE welkom!