De ondernemer
Contactpersoon
Heidi van der Vaart
Wat is de missie van jouw bedrijf?

MIJN HARTMISSIE
Ik help vrouwen tot zichzelf te komen, contact met hun hart te maken en van daaruit te leven. Zodat je zelfredzaam kan zijn, in al jouw avonturen. Vol rust, vertrouwen en zelfwaardering.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

MIJN WAARDEN
✓ Wellness voor jouw ziel
✓ Zuiver leven
✓ Bewuste balans
✓ Harmonie (thuis)

Welke wijsheid wil je delen?

TYPISCH HEIDI
Mijn rust, mijn zorgzaamheid, meditatie, heldere taal, potentie zien in de ander en de schakel zijn tussen hoofd en hart.

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Ik ben compassiecoach voor vrouwen en spaceholder van vrouwenretraites. Mijn missie is om het bewustzijn van vrouwen te vergroten en te versterken. Ik wil dat licht en liefde krachtig in de wereld gaan staan. Juist nu!

In donkere tijden (om en/of in jou) is het de kunst om momenten van compassie en licht te creëren. Gedachten, meningen, de buitenwereld; het kan je zo opslokken. Voor je het weet word je door angst geregeerd. Angst is een slechte raadgever. Laat je leiden door ontspanning, vertrouwen en liefde.

Ik ben opgegroeid in een onveilig gezin en ik heb me lang door angst laten tegenhouden. Ik durfde niet te praten en ik durfde niet voluit te leven. Ik liet me leiden door wat anderen mogelijk van mij zouden denken en verwachten.

Je leeft voor jezelf. En je bent er ook voor anderen. Je kunt er alleen maar écht voor anderen zijn, als je goed voor jezelf zorgt. Lief bent voor jezelf. Waardering hebt voor jezelf. Weten wat jij nodig hebt en daar ook naar handelen.

Om daar achter te komen is het nodig om de stilte in jezelf op te zoeken. Want waar stilte is, is je hart. Daar hoor je, voel je en ervaar je wie je wilt zijn en wat je hebt te doen. Als je je hart volgt, straal je! Dan voel je je licht. Dan geef je licht.

Zelfcompassie en zelfzorg hebben mijn leven verzacht. Ik gun jou dat ook!