De ondernemer
Contactpersoon
Gurbatschan Narang
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Het is mijn MISSIE in dit leven om juist jou te helpen zodat er weer RUST in je hoofd komt.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Als je mijn programma volgt en toepast ervaar je innerlijke RUST, BALANS, ZEKERHEID, VOLDOENING en HARMONIE wat zorgt voor een GOEDE GEZONDHEID en een blijvende GLIMLACH.

Welke wijsheid wil je delen?

Yoga, meditatie, mantra zingen, Aerial yoga, Gong- en klankschalen. meditatie

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Over mijzelf:

Ik ben Gurbatschan, kom uit India en woon in Nederland sinds 1983. De eerste 20 jaar heb ik in Amsterdam gewoond, de laatste 15 jaar woon ik met plezier in Amersfoort samen met Mieke.
Ik ben geboren en getogen in Delhi in India. Vanaf mijn geboorte heb ik kunnen leren van mijn spiritueel ingestelde ouders en verschillende spirituele meesters; hiervoor ben ik zeer dankbaar. Mijn kennis en ervaringen deel ik met mijn medemensen.

Ik help je met ONTSPANNING.

Ik ben mij in deze moderne tijd bewust van de hedendaagse uitdagingen. Het is mij opgevallen dat vooral een ondernemende vrouw de lat voor zichzelf erg hoog legt, vaak gecombineerd met een druk familieleven.

Maak direct een afspraak voor de ‘Gratis Body Scan’ https://www.yoga-g.nl/gratis-body-scan/

Aerial yoga workshop (yoga in een hangende doek) Aerial yoga wordt ook wel anti-gravity yoga genoemd en komt uit New York. Deze yoga oefeningen worden uitgevoerd met behulp van hangende doeken. De doeken ondersteunen je lichaam, halen de compressie uit je wervelkolom en halen spanning uit je nek en schouders. Hierdoor ontspannen de omliggende spieren zich en voel je je fitter. Ideaal voor mensen met rugklachten.

Wil je méér ENERGIE en diepe ONTSPANNING?
Ik help je graag met je PERSOONLIJKE ONTWIKKELING
met Indiase wijsheid en speciale technieken van
Kundalini yoga, Meditatie en Healing.

Meld je aan voor  1 proeftraining
en
ERVAAR
het zelf!