Ondernemersvaardighedendag 2021
– ook voor niet-leden

Ook in 2021 hebben we weer een mooi programma samengesteld voor de Ondernemers Vaardigheden-dag. Deze dag staat helemaal in het teken van jouw ontwikkeling als ondernemer met workshops over online ondernemen, sociale media, financiën en meer. Als inleidende spreker hebben we weer een inspirerende ondernemer uitgenodigd: Owen de Vries. Owen heeft onder andere het boek ‘De Ondernemersvlieger’ geschreven en gaat ons meer vertellen over overzicht hebben én houden.

Na de inleidende workshop van Owen kun je kiezen uit 6 interessante workshops in 2 ronden. Een heerlijke lunch en een borrel om na te praten maken deze dag compleet – en dat voor maar € 75,00!

Als je lid wordt van Bewust Eemland krijg je direct € 25,00 korting op de prijs en betaal je maar € 50,00!

We hebben een formulier gemaakt waarop je jouw voorkeuren voor de workshops kunt aangeven en eventuele dieetwensen voor de lunch.We zien je graag op 5 juni!

Video's maken met je telefoon - Elisabeth Griffioen

“In mijn workshop leer ik de deelnemers de basis van zelf een video maken voor op internet. Ik geef ze 6 tips voor de beste video-opnames (zonder beginnersfouten), en vertel hoe je de inhoud van een video zo maakt dat mensen graag naar de video kijken en ik geef ze tips voor handige apps. Daarnaast ga ik de deelnemers vragen meteen een korte video op te nemen en daar geef ik dan feedback op.”

Elisabeth Griffioen – De Videovakvrouw

Het archetype van jouw bedrijf - Jolanda Sieders

“Als ZZP-er ga je er als ondernemer helemaal voor. Je brengt jouw hele ziel en zaligheid mee in je bedrijf, wanneer je van jouw passie je werk hebt gemaakt. Het betekent ook, dat je (onbewust) een archetype inzet in jouw bedrijf. Welk(e) archetype(n) zet jij in en hoe kan je dat helpen bij jouw zichtbaarheid?”

Jolanda Sieders – StilleWateren

Jouw kapstok voor een waarde(n)vol 2021 - Judith van Barlingen

“Vanuit jouw missie, jouw droom gaan we aan de slag met het maken van een plan waar jij wel blij van wordt. Een plan dat een kapstok is voor de keuzes die je moet maken. Dat je helpt om te focussen op die activiteiten waar jij energie van krijgt, die bijdragen aan jouw uiteindelijke doel én die zorgen voor een gezonde financiële basis.”

Judith van Barlingen – Cijfers met betekenis

Blogs schrijven - Carla Pleijers

Bloggen is een manier om je verhaal te vertellen en je expertise te delen. Je laat zien wie je bent en waar je met jouw bedrijf voor staat. In de blogworkshop op OVD krijg je tips en handvaten om over te bloggen, wat wil je potentiële klant lezen en wat wil je laten zien. Er is ook aandacht voor de opbouw en structuur van een blog. In de workshop gaan we met verschillende oefeningen aan de slag en aan het eind heb jij een lijst met blogonderwerpen voor jouw bedrijf.

Carla Pleijers – Mazzaze

Benut jij de mogelijkheden van LinkedIn? - Peter Blokhuis

Heb je al een account maar haal je niet het maximale uit jouw netwerk? Meld je dan aan voor de workshop LinkedIn. Het is echt een workshop, dus na behandeling van wat theorie ga je op je eigen laptop of tablet aan de slag met je profiel onder begeleiding van trainer, Peter Blokhuis. Hij is loopbaancoach en interim HR adviseur en benut sinds 2013 de mogelijkheden van LinkedIn. In een praktische en leerzame workshop komen de technische do’s en don’ts aan bod, maar ook de ‘normen en waarden’ bij het gebruik van deze sociale media. Na aanmelding krijg je persoonlijk feedback op jouw profiel en na afloop handige tips & tricks.

Peter Blokhuis – GEWOONcoachen

Van offline naar online werken - Max van Rooy

Bijna iedere ondernemer (ca 93%) heeft tegenwoordig een website. Maar helaas levert deze website maar bij heel weinig ondernemers structureel en dagelijks nieuwe leads en klanten aan. Hoe fijn zou het voor jou en jouw bedrijf zijn als er op dagelijkse basis nieuwe en ideale klanten zich melden via jouw website. Dan zou je agenda zich (weer) vullen met leuke potentiële klanten die klaar zijn om te kopen. Op deze manier hoef je je geen zorgen meer te maken waar jouw nieuwe omzet vandaan moet komen en kun je jouw kostbare tijd besteden aan de dingen die je leuk vindt en er echt toe doen.

De wereld is aan het veranderen en het digitale stuk is niet meer weg te denken Het wordt zo een vast onderdeel van jouw bedrijfsvoering. Zorg dat je bedrijf mee verandert en maak jouw bedrijf klaar voor de toekomst. Tijdens de workshop geeft Max jou stap voor stap inzicht in hoe dit te realiseren.

Max van Rooy – Orange Funnels

R

Ik word lid én kom naar de Ondernemers Vaardigheden-dag!

Wissen

15,0075,00

Deelname Ondernemersdag 5 juni 2021 én lidmaatschap Vereniging Bewust Eemland
Tijd: Inloop 8.45 uur, start 9.00 uur – Einde 15.15 uur, borrel en napraten tot 16.00 uur
PlaatsDenksportcentrum, Nijverheidsweg-Noord 76C in Amersfoort (bedrijventerrein De Isselt)

Dit is wat je krijgt voor jouw bijdrage:

  • waardevolle tips en trucs van een inspirerende spreker:
  • 2 workshops rondom zichtbaarheid
  • een lekkere lunch, koffie en thee

(prijs is incl. btw)

R

Ik kom naar de Ondernemers Vaardigheden-dag als introducee

15,0075,00

Deelname Ondernemersdag 5 juni 2021 als introducee
Tijd: Inloop 8.45 uur, start 9.00 uur – Einde 15.15 uur, borrel en napraten tot 16.00 uur
Plaats: Denksportcentrum, Nijverheidsweg-Noord 76C in Amersfoort (bedrijventerrein De Isselt)

Dit is wat je krijgt voor jouw bijdrage:

  • waardevolle tips en trucs van een inspirerende spreker:
  • 2 workshops rondom zichtbaarheid
  • een lekkere lunch, koffie en thee

(prijs is incl. btw)

Wissen
l

Vul jouw workshop-voorkeuren in!

Vul op dit formulier je voorkeuren in voor de workshop en eventuele (dieet)wensen voor de lunch. We doen ons best om iedereen zoveel mogelijk in te delen bij de workshop van zijn of haar keuze. Je kunt de indeling bekijken bij aankomst op de Ondernemersdag; een ruil is dan wellicht nog mogelijk. 

Ben je al lid? Log dan in en koop jouw kaartje met € 25,00 korting.

Deel deze pagina met collega-ondernemers die je ook zo’n geweldige dag gunt!