Vereniging Bewust Eemland

voor bewuste ondernemers

Word Lid van Bewust Eemland

Wat biedt bewust Eemland jou?

 • Netwerkbijeenkomsten:
  Het hart van de vereniging wordt gevormd door de maandelijkse netwerkbijeenkomsten, die plaatsvinden op een sfeervolle plek (vanaf december 2021 Het Groene Huis). De inhoud van de netwerkbijeenkomsten wordt “gemaakt” door de leden en georganiseerd door het kernteam. Voor specifieke onderwerpen kunnen externen worden uitgenodigd. De bijeenkomsten hebben een vaste opzet met een welkom, opening, zeepkist en een deepdate. Jaarlijks zijn er ook informele bijeenkomsten zoals een kerstpakkettenborrel.
 • Themabijeenkomsten:
  Jaarlijks zijn er twee speciale themabijeenkomsten, waarbij een externe ondernemer zijn/haar expertise over een onderwerp deelt met de leden. Deze themabijeenkomsten zijn met name gericht op kennisvergroting en professionalisering op het gebied van bewust ondernemerschap.
 • Krachtcirkels:
  Krachtcirkels zijn kleine groepjes (3-5) leden die regelmatig bij elkaar komen om te sparren (intervisie). Doel is om elkaar te ontmoeten als collega-ondernemers, elkaar te versterken op ondernemerschap, kwesties aan elkaar voor te leggen in een intervisievorm en de onderlinge relatie te versterken.
 • Ondernemersdag:
  Op de jaarlijkse ondernemersvaardigheden dag, hebben leden de mogelijkheid om hun vaardigheden aan te scherpen en/of nieuwe vaardigheden te leren.
 • Promotiemogelijkheden/zichtbaarheid:
  via een persoonlijke profielpagina, blogs, in de schijnwerper, aanbiedingen of inhoudelijke wetenswaardigheden op de website, social media en de externe nieuwsbrief.

Voor nieuwe leden

Vul onderstaand formulier in (let op: alle velden met * zijn verplicht!). Log daarna in, kom terug naar deze pagina en betaal je lidmaatschap. Wanneer je het lidmaatschap niet binnen 2 dagen betaald, wordt jouw profiel verwijderd. 

Bewust Eemland Onderneming(en): Voeg Onderneming toe

Kies maximaal 3 rubrieken


Vul hier je KvK nummer in als je ingeschreven bent.
Hier kun je aangeven waarbij je bent aangesloten of geregistreerd. Een beroepsvereniging of BIG registratie bijvoorbeeld.

Maximaal 250 tekens
Maximaal 250 tekens
Korte omschrijving van je bedrijf.
Plaats hier tot 3 trefwoorden waarop bezoekers jouw bedrijf kunnen vinden.
Tot 4 stuks, max. 700kb per afbeelding
Bestandsnaam Bestandsgrootte
Geen bestanden gevonden
Max. 4 afbeeldingen, max. grootte 700KB. Supported file formats: gif jpeg jpg png
Selecteer bestand
Hier kun je een link plaatsen naar een Vimeo of YouTube video