Vereniging Bewust Eemland

voor bewuste ondernemers

Word Lid van Bewust Eemland

Wat biedt bewust Eemland jou?

 • Netwerkbijeenkomsten:
  Het hart van de vereniging wordt gevormd door de maandelijkse netwerkbijeenkomsten, die plaatsvinden op een sfeervolle plek (vanaf december 2021 Het Groene Huis). De inhoud van de netwerkbijeenkomsten wordt “gemaakt” door de leden en georganiseerd door het kernteam. Voor specifieke onderwerpen kunnen externen worden uitgenodigd. De bijeenkomsten hebben een vaste opzet met een welkom, opening, zeepkist en een deepdate. Jaarlijks zijn er ook informele bijeenkomsten zoals een kerstpakkettenborrel.
 • Themabijeenkomsten:
  Jaarlijks zijn er twee speciale themabijeenkomsten, waarbij een externe ondernemer zijn/haar expertise over een onderwerp deelt met de leden. Deze themabijeenkomsten zijn met name gericht op kennisvergroting en professionalisering op het gebied van bewust ondernemerschap.
 • Krachtcirkels:
  Krachtcirkels zijn kleine groepjes (3-5) leden die regelmatig bij elkaar komen om te sparren (intervisie). Doel is om elkaar te ontmoeten als collega-ondernemers, elkaar te versterken op ondernemerschap, kwesties aan elkaar voor te leggen in een intervisievorm en de onderlinge relatie te versterken.
 • Ondernemersdag:
  Op de jaarlijkse ondernemersvaardigheden dag, hebben leden de mogelijkheid om hun vaardigheden aan te scherpen en/of nieuwe vaardigheden te leren.
 • Promotiemogelijkheden/zichtbaarheid:
  via een persoonlijke profielpagina, blogs, in de schijnwerper, aanbiedingen of inhoudelijke wetenswaardigheden op de website, social media en de externe nieuwsbrief.

Voor nieuwe leden

Vul onderstaand formulier in (let op: alle velden met * zijn verplicht!). Log daarna in, kom terug naar deze pagina en betaal je lidmaatschap. Wanneer je het lidmaatschap niet binnen 2 dagen betaald, wordt jouw profiel verwijderd. 

  Bewust Eemland Lidmaatschap Er zijn 3 opties: 1 onderneming – € 60,00 – je kunt 1 onderneming toevoegen, onder maximaal 3 rubrieken met een eigen profielpagina. Tarief per jaar, ingaande op de aanmelddatum – je kunt onbeperkt deelnemen aan de bijeenkomsten van Bewust Eemland. 2 ondernemingen – € 75,00 – je kunt voor 2 ondernemingen afzonderlijk een profiel aanmaken – je kunt onbeperkt deelnemen aan de bijeenkomsten van Bewust Eemland alleen 2e onderneming – € 15,00 – deze optie is bedoeld voor ondernemers die al lid zijn van Bewust Eemland en een tweede onderneming willen aanmelden op de website