In de spotlight: Mirjam Bossink van Spiegeling

3 jul 2020 | Algemeen, Spotlight

In juli staat Mirjam Bossink in de spotlight met haar bedrijf Spiegeling – Intuïtieve en creatieve Natuurcoaching. We hebben haar een aantal vragen gesteld én een kort interview gehouden. Maak kennis met Mirjam!

 1. Wat is de missie van jouw bedrijf?
  Missie van mijn bedrijf is om mensen te helpen ‘het onbewuste in zich Zelf bewust te maken’ door te spiegelen: spiegelen aan de natuur, aan creativiteit, aan ontmoetingen en aan gebeurtenissen in je leven.
 2. Wat brengt jou het meeste plezier als je met klanten werkt?
  Wat mij het meeste plezier brengt is als klanten tot nieuwe inzichten en verrassende of bevestigende ontdekkingen komen door zichzelf te spiegelen, in eerste instantie aan de natuur. Mijn slogan daarbij is: “in de Ziel van de natuur vind je de natuur van je Ziel”.
 3. Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?
  Bewust ondernemen betekent voor mij persoonlijk dat ik trouw blijf aan mezelf en mijn eigen Natuur en mijn aanbod daarop aanpas. Daardoor ben ik in 2018 bijvoorbeeld gestopt met het geven van de Opleiding Intuïtieve Natuurcoaching na 12 jaar om anderen tot natuurcoach op te leiden en richt ik mij nu vooral op het aanbieden van de Creatieve Vrouwen Krachtcirkel voor (hoog)gevoelige en zelfbewuste vrouwen.
 4. Waar zie je jezelf over 5 jaar?
  Ik heb geen idee waar ik over 5 jaar zal zijn met SPIEGELING, dan ben ik 67. Ik bekijk per moment, per jaar wat mijn energie aangeeft en waar ik blij van word en als ik dat niet meer zou zijn, handel ik daar naar. Maar voorlopig heb ik het nog erg naar mijn zin, onder andere ook door alle bijzondere mensen die ik via Spiegeling ontmoet.
 5. Welke wijsheid wil je met ons delen?
  Wijsheid die ik wil delen: alles wat je buiten jezelf ziet is een reflectie van je eigen innerlijk: zo binnen zo buiten én andersom. De buitenwereld weerspiegelt je binnenwereld.