De ondernemer
Contactpersoon
Els van der Zalm
Wat is de missie van jouw bedrijf?

EigenWijsheid Webservices ondersteunt ondernemers om met hun bedrijf een positief verschil in de wereld te maken.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Op verschillende manieren. Later meer hierover.

Welke wijsheid wil je delen?

Wees EigenWijs!
Jouw Wijsheid is je ervaring, je intuitie, je kennis, je gevoel en misschien meer. Een bron van onschatbare waarde.

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

webservices amersfoort eigenwijsheid logoEigenWijsheid Webservices

Voor websites, website klussen & onderhoud, E-Learning & WordPress support.

Maker van Bewusteemland.nl i.s.m. Jolanda Sieders | Geduldig | Duidelijk | Puzzelaar | Doorzetter | Natuurliefhebber én ICT – fan |

www.EigenWijsheid.nu

Ik heb het altijd leuk gevonden om mensen te helpen bij zaken die zij lastig vinden. In mijn werk – ik heb ook ruim 12 jaar ‘mensenwerk’ gedaan op sociaal gebied – is dat altijd het belangrijkste aspect geweest.

Mijn kwaliteiten zijn o.a. geduld, inlevingsvermogen, betrouwbaarheid en duidelijke communicatie waardoor klanten het vaak prettig vinden om samen met mij te werken. Ik kan de vertaalslag maken van praktijk naar techniek en andersom. Al sinds 1993 geintrigeerd door internet en alle mogelijkheden die daardoor zijn ontstaan.

In mijn vrije tijd ben ik heel graag in de natuur om te wandelen of te fietsen en ik ben gek op dieren. Sinds kort heb ik een stukje tuin en een kruiden-kweekbak waar ik erg blij van word.

Groene zaken en bewust bezig zijn met het leven en de aarde vind ik belangrijk. Het maken van een nieuwe ledenwebsite voor Bewust Eemland was dan ook precies in mijn straatje! Als sponsor heb ik de website voor het Inspiratiefestival in Amersfoort gemaakt en ondersteun geregeld sociale organisaties en ondernemers met websites of andere ict-zaken.

logo van e-learning plaza, graduation hat in geel met zwarte lettersE-Learning Plaza van EigenWijsheid Webservices

E-Learning Plaza is een cursusplatform waar je allerlei online cursussen kunt vinden. E-Learning Plaza biedt ook kant & klare E-Learning Websites, leeromgevingen voor ondernemers. Zodat ondernemers hun aandacht kunnen richten op hun online trainingsprogramma. E-Learning zorgt voor de techniek, de betalingen, de abonnementen, de hosting, de software en het onderhoud ?

Lees er meer over op www.e-learning-plaza.nl