De ondernemer
Contactpersoon
Nicole Klip
Wat is de missie van jouw bedrijf?

Dat (hoog)gevoelige (HSP), sensitieve en zorgzame mensen zichzelf echt zien als de prachtige en waardevolle mensen die ze zijn.

Hoe breng jij bewust ondernemen in je bedrijf?

Door te leven vanuit hoofd, hart en lichaam.

Welke wijsheid wil je delen?

Gun jezelf regelmatig een slome-slak-moment: neem bewust de tijd voor jezelf

Wat we doen
Foto's
Over dit bedrijf

Er wordt veel tijd en aandacht van jou gevraagd. Zo lastig dan om een evenwicht te vinden tussen alles wat jouw aandacht vraagt en jezelf tijd, aandacht en vooral rust te geven. Zeker als je ook nog eens hooggevoelig, sensitief en/of zorgzaam bent.
Wat het nog lastiger maakt, is dat dit evenwicht voor iedereen verschillend is. De een heeft aan een half uur per week ontspanning genoeg, de ander heeft dit minimaal een half uur per dag nodig.

Ook het doel van deze zelfzorg is heel persoonlijk. De een streeft naar rust, de ander wil assertiever zijn, of weerbaarder. Hier kan je zelf aan werken, toch krijg je het beste resultaat als jij je hierin laat ondersteunen.

Tijd voor jezelf

Hoofd, hart en lichaam kunnen gebruiken en inzetten in alles wat je doet. Vanuit een gevoel van evenwicht, vanuit een weten van wat jij waard bent en wat jij allemaal in huis hebt.
Hierop ligt in mijn praktijk Klip en Klaar Coaching de focus. Vaardigheden en kennis die jou helpen stevig te staan, als een klip, die rots in de branding. Zodat jij jouw eigen agenda beheert, vol energie en zelfvertrouwen, terwijl de tijd en aandacht-slurpende wereld om jou heen raast.

Coaching

Bij mij krijgt elke klant een klip-en-klaar coachtraject, altijd persoonlijk, op maat gemaakt. De basis: 5 sessies die jou de stap doen zetten naar groeien, bloeien en stralen.

Een traject dat jou helpt om je eigen, bewuste én onbewuste krachten en kwaliteiten te ont-dekken zodat jij een goed en vooral prettig contact met jezelf maakt en vol zelfvertrouwen de regie over jouw leven in eigen handen neemt en houdt.

Maak nu een afspraak voor een, geheel vrijblijvend, inspiratiegesprek. Of je nu wel of niet in jouw volgende stap mijn ondersteuning gaat gebruiken, je gaat hoe dan ook geïnspireerd naar huis.

Hartelijke groet en tot gauw, Nicole Klip